Sökare

måndag 15 september 2014

Antifyrkant som vägrar passa in

Jag har en blogg, till och med två. Varför har jag då skapat en tredje känns som en relevant och vettig fråga? Det handlar om en nystart. En markering i livet!

Min blogg heter antifyrkant för jag är jäkligt trött på de fyrkantiga ramarna som pressats på vår runda jord. Någon idiot måste ha snickrat ihop en ram som blev så rak och symmetriskt och JÄKLA PERFEKT att några fanatiska anhängarna krönande ramtillverkaren till evig härskare och utsåg just dennes ram som den perfekta mallen för mänskligheten. 
 
En del människor är raka och stela och passar in direkt, andra är mjuka och formbara. Sen finns det de som har annorlunda struktur och ramtillverkarna blir förtvivlade och vet inte vad de ska göra av dessa misslyckade varelser. De sågar, bankar och de pressar på hårt. Ibland lyckas de och resultatet blir sällan vackert, men de konstiga varelserna passar in i ramen, det är huvudsaken!

Vissa oformbara och icke raka kan dock aldrig passa in hur mycket det än bankas och pressas. Vad händer då med dessa konstiga varelser? Jo, en av dom skapade en blogg som hon döpte till antifyrkant. Välkommen till hennes värld!

Inga kommentarer: