Sökare

onsdag 11 februari 2015

Om att frysa...

Ett gammalt blogginlägg från förra bloggen men ack så aktuellt!

tisdag, december 17, 2013

Frysa

Ja, jag vet att man ska tänka på miljön och ur en ekonomiskt vinkel och det gör jag, därför kommer inte detta blogginlägg ge någonting, bara några rader av vanligt heligt nerike-gnäll, det är upp till er om ni vill fortsätta läsa
Varför ska man behöva frysa, inomhus? Vi har kommit otroligt långt i utvecklingen och att man fortfarande behöver frysa inomhus är obegripligt. När jag är inne vill jag kunna gå barfota och ha t-shirt på mig. När jag är ute kan jag gå med på att klä mig efter väder. 
Om jag sitter still måste jag ha flera lager filtar på mig, händer och fötter är iskalla och igår när jag kröp ner bredvid maken frågade han om jag var död. Om ens fru är så kall att man funderar på huruvida hon är död eller ej så kanske man kan medge att det är lite kallt? Nej, lösningen är tydligen tofflor. 
Undrar om det ens är bra att frysa så mycket, man spänner ryggen och all energi går åt att hålla en varm. Jag skulle kunna tänka mig en temperatur på runt 25-26 grader, det vore perfekt. Tänk att kunna gå barfota, tänk att kunna sitta i soffan utan att behöva slåss om filtarna. 
Ja, detta inlägg ger mig ingenting som jag skrev i början. Om man höjer värmen till en behaglig Åsa-temperatur kommer det kosta både i plånboken och på miljön vilket jag kan hålla med om att det vore en dum idé. Dessutom blir jag misstrodd här hemma när jag berättar om isbjörnarna som knaprar i väggarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Why fit in
when you
were born to
stand out?

"dr seuss"
Min bilder

Jag är en Åsa i Örebro som kokar mitt kaffet medan livet händer och vänder...

Vägrar passa in i världen som blivit fyrkantig. Tror på ett liv utanför ramarna!
Försöker se det unika hos en människa även om jag själv har stunder av trångsynthet.

Skriver på en bok. Mål 1 är att den ska bli klar, mål 2 är att den ska bli utgiven! Ser skrivandet som min huvudsakliga syssla, jobben jag tar där emellan är för att hålla ekonomin flytande. 

Bor i Örebro med min familj, dricker kaffe, läser böcker och njuter av livet!Följ mitt liv på sociala medier och bloggen
Blogg antifyrkant
Twitter @asasaaksjarvi
Instagram thesnusmumrik
google plus

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Followers

Translate

Inga kommentarer: